Ötvös Tibor

Szatírát forgat Sigourney Weaver

Nem kell megijedni, mindenki Ripley hadnagya nem vált "vásznat". Csupán Ioan Gruffudd-dal egyetemben szerepet vállalt David Duchovny mellett Jake Kasdan filmjében.

A film egy független szatíra lesz, munkacíme "The TV Set". A hírek szerint a három sztár után csatlakozik a stábhoz még Lucy Davis és Judy Greer is.

A történet egy tévéműsor felvezető, úgynevezett pilot-epizódjának az elkészítését mutatja be. Duchovny a műsor sokat kritizált házigazdáját alakítja majd. Mulder ügynökre ráférne egy kiadós siker, hiszen eddigi mozis próbálkozásait nem övezte kirobbanó siker. Sőt! Legutóbbi és egyben első rendezése, a Robin Williams főszereplésével forgatott "House of D" is hatalmasat bukott.

Weaver a csatorna igazgatóját formálja majd meg. Érdekesség, hogy a színésznő édesapja, Sylvester "Pat" Weaver 1940 és 1950 között az NBC egyik vezető pozícióját töltötte be. Az emlékei talán segítenek majd Weaver alakításában.

Gruffudd egy ex-BBC-s vezetőt játszik majd, aki csatlakozik a műsor készítéséhez. A színész karrierje rendkívül magasan ível felfelé "Arthur király" Lancelot-ja óta. Neve felmerült az esetleges új James Bond-ként is, legutóbb pedig a nyár egyik legnagyobb sikerében, a "Fantasztikus négyes" című képregény-filmben alakította Mr. Fantasztikust.

A "tévéfilm" forgatása augusztus 18-án kezdődik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!