Ötvös Tibor

Mariah Carey ismét a vásznakon

Mariah Carey sikeres zenei visszatérése után ismét megpróbálkozik a vásznak meghódításával is. Erre eddig kétszer tett kísérletet, de mindkétszer csúfos kudarcot vallott.

Nem számít egyedi dolognak, ha egy zenész átruccan a filmek világába és fordítva. Rengeteg példa van erre. Legutóbb például Jessica Simpson adta testét a Hazárd megye lordjaiba és a rapper 50 Cent élte át újból eddigi sorsát a Get Rich or Die Tryin' című buktában. Mariah Carey eddig kétszer próbálkozott meg a filmezéssel. Először az Oltári vőlegényben kapta meg a csábító mellékszerepet, majd a Glitter - Ami fénylikben bukott egy hatalmasat.

Miután magánélete és zenei, illetve filmes karrierje is romokban hevert, eltűnt a nyilvánosság elől. Tavaly azonban új és minden eddiginél szexisebb imázsával, valamint világsikerű albumával hallatott magáról.Talán a sikerek hatására döntött úgy, fut még egy kört a mozikban is. Ezúttal rögtön a mélyvízbe ugrik, hiszen egy független drámában kapott szerepet. Carey egy pincérnőt alakít, aki két testvérével összefogva apjuk keresésére indulnak. Céljuk: bevonni édesapjukat legfiatalabb testvérük megmentésébe, aki leukémiában szenved.

A független produkció rendezője Aaron Woodley lesz. A forgatást tavasszal kezdik meg Új-Mexikóban és Tennesseeben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #2
    meg hát.
  • [HUN]PAStheLoD #1
    hogyhogy nem került kép a cikk mellé .. pedig bizonyos tekintetben "tehetséges" a "színésznő" .. mondjuk most belecsaphatna a pornózásba :D