Ötvös Tibor

Jön az X-men 3

Úgy tűnik a sok változtatás és botrány után véglegesedik a szuperhősökről szóló film harmadik részének stábja. A hírek szerint a Sin City-ben a sárga szatírt, a Terminator 3-ban pedig John Connor-t megszemélyesítő Nick Stahl szerepet vállalt a mutánsok harmadik adaptációjában. Ő lesz az isteni Angyal.

Stahl az HBO produkciójában készült Carnivale - A vándorcirkusz című misztikus sorozattal futott be. Ezután következett a blockbuster Terminator harmadik része, majd a sztárokkal tarkított kult-képregényfilm egyik mellékszerepe. A fiatal színésznek rövid karrierje során a mutáns-mozi lesz a harmadik igazi blockbustere. De nem az utolsó. Idén jön a mozikba A cool breeze on the underground című thrillerje. A rendezője a Pillangó-hatás és a Végső állomás 2 forgatókönyvírója, Eric Bress.



Nem könnyű a készítők feladata. Rengeteg akadály gördül eléjük a trilógiává bővülő mutáns-sztori filmre vitelekor. Először az első két részt rendező Bryan Singer hagyta ott a produkciót, majd a Halle Berry által megformált karakter szereplése vált kétségessé. De most úgy tűnik, minden a helyére került.

Reméljük a film hozza az első két rész színvonalát - ha így lesz, nem fogunk csalódni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!