Szekeres Viktor

Kiderült, hogy mi lett volna az X-Men: Apokalipszis stáblista utáni jelenete

A Gambit-filmet vezette volna fel az X-Men: Apocalypse.

Simon Kinberg, az X-Men-mozifilmek írója nemrég érdekes dolgokat mesélt a franchise-ról az X-Men: Days of Future Past online néző partiján, többek között azt, hogy egy stáblista utáni jelenet bemutatta volna a tervezett, de azóta lelőtt Gambit-mozifilm fő rosszfiúját, Mr. Sinistert. Kinberg több részletet nem árult el, csak annyit, hogy a legvégén látott The Essex Corpnak is köze lett volna a tervekhez, de mivel már az MCU-nak a része a karakter, ezért nem nagyon részletezné a dolgokat. Mr. Sinister kapcsán az is kiderült, hogy a castingjára sosem került sor, ezzel kvázi cáfolva azokat a pletykákat, miszerint a New Mutantsben Jon Hamm alakíthatná a figurát.

Mint ismert, miután a Disney megvásárolta a 21st Century Foxot, a filmstúdió termékei Disney-s fennhatóság alá kerültek a Gambit törlésre került a bemutatni tervezett filmek közül. Persze az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a Fox is eléggé vonakodva fejlesztette. A Channing Tatum főszereplésével tervezett projektről legutóbb tavalyelőtt olvashattunk híreket, amikor kiderült, hogy újabb rendezőjét veszítette el. Januárban Gore Verbinski búcsúzott el a produkciótól. Az 2017. őszén derült ki, hogy a korábban leszerződött rendező, Rupert Wyatt ott hagyja a produkciót, s akkor kezdődött el a forgatókönyv újraírása, amit Reid Carolin végzett Josh Zetumer előző verzióján. Utóbbi változat esetében még Doug Liman rendezői részvételéről volt szó.

Gambit karakterét Chris Claremont és Jim Lee alkotta meg 1990-ben, ekkor mutatkozott be a figura először képregényben, az Uncanny X-Men 266. számában. A New Orleansból származó mutáns igen hamar rajongói kedvenccé nőtte ki magát, a képessége a kinetikus energiák manipulációja, valamint a tolvajlás, bár utóbbi semmiképp sem számít különlegesnek. A karakter egyébként feltűnt Taylor Kitsch alakításában az első Farkas-mozifilmben, az X-Men kezdetek: Farkasban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!