Az RTL szeptember első napjaiban elindítja a Kalandra fal! új szezonját - itt az előzetes

Ismét lesz Kalandra fal! az RTL-en.

Szeptember 2-tól minden hétköznap 19:55-től visszatér az RTL képernyőjére a Kalandra fal! című celebes játék, amit a csatorna a 2009-es első szezonja után szüntetett meg. A játék műsorvezető Majka és Sebestyén Balázs, valamint Pápai Joci és Istenes Bence lesznek.



A csatorna közlése szerint a játék "vicces kihívások elé állítja a sztárokat, akikre érdekesebbnél érdekesebb tematikájú, illusztrátor által megrajzolt falak várnak, vagy éppen az eddig még sohasem látott, új kihívást jelentő Pénzfal. A játékosok feladata, hogy felvegyék a falon kivágott formának megfelelő alakzatot egyedül, vagy csoportosan és átjussanak azon. Ha ez nem sikerül, akkor a medencében végzik. Az pedig, hogy mi ér többet: a falon való átjutás, vagy egy eredeti csobbanás a medencébe, kiderül a műsorból."

A szabályok szerint minden héten 6, hírességekből álló, háromfős csapat küzd meg egymással. Hétfőtől szerdáig tartanak az elődöntők, amelyekben egy-egy csapat méri össze az ügyességét és a bátorságát. Minden nap elbúcsúzik egy csapat és csütörtökön a 3 győztes indul a továbbjutásért. A hét végén kiderül, hogy melyik csapat lesz a hét nyertese.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!