Már a magyar tévéből is az új Twister folyik

Gőzerővel megy a Twisters - Végzetes vihar kampánya.

Már egy ideje megérkezett az utolsó mozis előzetes (legalábbis úgy hisszük!) a Twisters - Végzetes című filmhez, innentől kezdve a forgalmazó jó eséllyel már csak tévés reklámokra, esetleg színfalak mögötti netes anyagokra fog koncentrálni. Ez valahol érthető is, hiszen az első trailer a filmhez már jó régen bemutatásra került. Íme egy magyar nyelvű spot.


A film szinopszisa a következő: "Az ember azt hiszi, hogy legyőzte a természetet. Hatalmas, veszélyes tévedés. A tornádó megszelídíthetetlen, kiismerhetetlen, szörnyű erővel csap le, és nem ismer irgalmat.
Kate (Daisy Edgar-Jones) valaha viharvadász volt, de egy hátborzongatóan félresikerült kaland óta nem hajlandó kimozdulni a New York-i irodájából. Aztán egy kollégája rábeszéli, menjen ki mégis a terepre, hogy együtt teszteljenek egy viharkövető rendszert. Így ismerkedik meg Tylerrel (Glen Powell), akit élőben közvetített tornádós kalandjai tettek szupercelebbé. Kapcsolatuk viharosan indul: azonnal megutálják egymást.
Egymással versengve indulnak az új tornádók nyomába – és ezúttal több vihar egyesüléséből, szörnyű szupertornádó van kialakulóban.
És a két ellenség együtt ragad az évszázad legszörnyűbb viharának mélyén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!