Itt a Két magányos farkas szinkronos előzetese Brad Pittel és George Clooney-val

Magyar nyelvű előzetest kapott a Wolfs.

Két magányos farkas lesz a címe az Apple TV+-os Wolfsnak, ami itthon szeptember 19-én kerül bemutatásra a mozikban. Az Apple filmjének George Clooney és Brad Pitt a főszereplője, és megérkezett hozzá a szinkronizált előzetes, de a magyar hang természetesen az év vége felé várható Apple TV+-os premieren már nem lesz rajta.


A hivatalos szinopszis a következő: "Van egy ember, aki bármilyen bajban segít. Éjszaka érkezik, nem mutatkozik be, nem beszél. Eltünteti a nyomokat, eltávolítja a hullákat, lerázza a zsarukat. Aki ismeri a telefonszámát, az sose kerülhet bajba.
Amikor egy rémült nő segítséget kér tőle, megérkezik a hallgatag férfi (George Clooney), hoz magával hullazsákot, fegyvert és pénzt. Munkához lát.
Aztán jön még egy férfi (Brad Pitt). Ugyanaz a foglalkozása, ugyanolyan profi, és ő is mindig ugyanúgy egyedül dolgozik, mint a másik.
A két magányos farkas nem tehet mást, kénytelen együtt megoldani egy hulla és rengeteg elkóborolt kábítószer problémáját. Aztán a hulláról kiderül, hogy él, a drogról pedig, hogy a másé – és még egymást is nagyon utálják.
Nem lesz könnyű éjszakájuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!