Szekeres Viktor

Berendelésre került a Sárkányok háza 3. szezonja

Nem várt az HBO.

Az HBO meg sem akarja várni, hogy kiderüljön, milyen lesz a nézettsége a Sárkányok háza, azaz a House of The Dragon második szezonjának, inkább már a folytatás előtt berendelte a sorozatból a harmadik szezont, hiszen pontosan tisztában vannak ők is azzal, hogy egy kiemelkedően induló széria, mely jó véleményeket generált, nem fog komolyabb visszaesést elszenvedni.

A Sárkány háza című széria alapját természetesen George R. R. Martin regénye, a Fire & Blood, azaz a Tűz és vér adja, ami nem egy narratív, Trónok harca-kötet, hanem inkább afféle történelmi hátteret nyújt Westeros világának, annak 150 évét fedi le. A történet a Targaryen-ház dicső napjairól szólna, 300 évvel kezdődött az anyasorozat előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vanek úr #2
    Pedig az első évad még követhetőbb volt, hiszen 'béke' volt. Most jönnek majd a tényleges harcok az utódlásért, és majd itt lesznek 'hát ez meg most ki, és kivel is van?' kérdések. :)
  • wraithLord #1
    A cikk címében el van írva az évadszám. :D

    Várom már, hogy milyen lesz a 2. szezon. Az első nem volt rossz, de zavaró volt, hogy túl nagyokat ugrott, és nem lehetett tudni, hogy ki kivel van.