Elég komoly lett a Twisters - Végzetes vihar új, magyar előzetese

Így folytatódik a Twister.

Megérkezett a Twisters új, magyar nyelű előzetese, ami már éppen aktuális volt a közelgő premier miatt, hiszen a Universal Pictures és az Amblin Entertainment filmje itthon július 18-án fog debütálni a mozikban, vagyis egy nappal Amerika előtt.


A film szinopszisa a következő: "Az ember azt hiszi, hogy legyőzte a természetet. Hatalmas, veszélyes tévedés. A tornádó megszelídíthetetlen, kiismerhetetlen, szörnyű erővel csap le, és nem ismer irgalmat.
Kate (Daisy Edgar-Jones) valaha viharvadász volt, de egy hátborzongatóan félresikerült kaland óta nem hajlandó kimozdulni a New York-i irodájából. Aztán egy kollégája rábeszéli, menjen ki mégis a terepre, hogy együtt teszteljenek egy viharkövető rendszert. Így ismerkedik meg Tylerrel (Glen Powell), akit élőben közvetített tornádós kalandjai tettek szupercelebbé. Kapcsolatuk viharosan indul: azonnal megutálják egymást.
Egymással versengve indulnak az új tornádók nyomába – és ezúttal több vihar egyesüléséből, szörnyű szupertornádó van kialakulóban.
És a két ellenség együtt ragad az évszázad legszörnyűbb viharának mélyén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • repvez #3
  Minden képkocka COPY/Paste az eredeti filmből.
  Más szereplök, mindenből egy kicsit még több, de ugyan az. Csak itt nem a válási papirok miatt megy a csaj oda a faszihoz, de ugyan ugy mindenre rácsodálkozik, pedig itt ahogy nézem ö csinálta az érzékelöket.

  Nem lehetett volna egy tornádos filmet forgatni ami egy teljesen más történetet mesél el más aspektsból? ez igy anynira gáz már, hogy az összes folytatás vagy reboot vagy elözmény az eredeti filmet koppintja le.
 • kalapos01 #2
  Ahhoz képest tavaly volt egy mozifilmje, idén még egy sem, csak valami streaminges. De az igaz, hogy 2022-ben kétszer is volt moziban.
 • csicso82 #1
  Bírom Glenn Powell-t de mostanában minden filmben ő játszik.