Szekeres Viktor

Rendezőt kapott a Matchbox-mnozifilm

Megvan, ki rendezi a Matchboxot.

Az Extraction-filmek sikere után Sam Hargrave, rendező egy újabb franchise-t szemelt ki magának, a Deadline értesülései szerint ő lehet a Skydance és a Mattel Films új, élőszereplős filmjének a készítője, mely a Matchbox játékbrandre épülne. A forgatókönyvet David Coggeshall és Jonathan Tropper írja.

Az efféle játék IP-ken alapuló filmes projektek hatalmas előnye, hogy a készítőknek végtelen szabadságfokot biztosítanak, hiszen a történet nincs keretek közé zárva, szinte bármilyen sztorit ki lehet találni, el lehet mesélni, ahogy azt a LEGO vagy a Barbie-filmek esetében is láthattuk, szóval annak ellenére, hogy nem számítanak eredeti alkotásnak, biztos, hogy teljesen saját történetet fognak megjeleníteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FICEK9 #1
    Azt várom már mikor jön a film a homokozólapátról és az elektromos fogkeféről! :D De egy Hinta vs. libikóka is kemény lenne! Miről akarnak legközelebb retróbőrt lehúzni? Mondjuk a Lego filmek tetszettek, de a Barbie messze nem volt olyan jó mint a felhajtás körülötte. Nekem csak egy esti könnyed szórakozásnak ment el, amit csak ha tv-be kerülne, akkor nagy unalmamban néznék meg újra.
    De hátha valami kreatív sül ki belőle. Nekem csak az árukapcsolás része visszás. Pedig sokat játszottam matchboxokkal :)!