Lesz Országúti diszkó 2

Az év egyik legnagyobb streaminges filmsikere folytatódik.

Májusban Amerikában az országos lefedettségű tévécsatornák elég komoly vérengzést rendeznek sorozataik között, hiszen ekkor kell végleges választ adniuk szériáik kapcsán, hogy melyek folytatódhatnak jövőre elfogadható nézettségük okán, s hogy melyeket kénytelenek befejezni. Persze sok sorozat sorsáról már döntöttek az elmúlt hónapokban, de mindig akadnak olyanok, amik sorsa csak az upfront prezentációk napjai előtt dől el. A csatornák mellett a nagyobb stúdiók is prezentációkat tartottak partnereiknek és hirdetőiknek, ők viszont már sokkal pozitívabb híreket szállítottak. A Prime Video, amellett, hogy több új sorozatot is bejelentett, egy filmes folytatás hírével is készült.

Az idei év egyik legnagyobb streaminges nézettségi sikere volt Amerikában a Nielsen mérései szerint a Road House, azaz az Országúti diszkó újrája, melynél idén csak egy-két Netflixes filmet néztek többen, de a Max vagy a Disney+ egy éve a közelébe sem tudott érni az alkotás sikerének. Ezek után nem meglepő, hogy sikerült megnyerni Jake Gyllenhaalt egy újabb epizódra, már csak az a kérdés, hogy a rendező, Doug Liman is vissza fog-e térni a második részre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kotomicuki #1
    Reménykedjünk, hogy sokat fejlődtek és nem kizárólag csak a pénzről van szó..., mer' ránk férne végre egy pozitív csalódás is...