Szekeres Viktor

Alakul a horroros gyerekemese univerzum

Egyre konkrétabb zséfilmes univerzum alakul.

Hivatalosan is bejelentésre került, hogy a Jagged Edge Productions és az ITN Studios, a Winnie-The-Pooh: Blood and Honey 1 és a Winnie-The-Pooh: Blood and Honey 2 gyártói megalkotják a kifacsart gyermekkorok univerzumát, a The Twisted Childhood Universe-et. Ebben a korábban bejelentett Bambi: The Reckoning, a Peter Pan’s Neverland Nightmare és a Pinocchio Unstrung fog helyet kapni első körben, de bemutatkozik Csipkerózsika, az Őrült Kalapos és Nyuszi és a Százholdas pagonyból, hogy utána a karakterek Poohniverse: Monsters Assemble című össznépi filmben találkozzanak a világ leigázása céljából 2025-ben.

Már többször is írtuk, hogy mindez annak köszönhető, mert sikerült az eredetileg lakossági forgalmazásra tervezett filmre a címének köszönhetően annyi hiszékeny embert összeszedni (akik azt hitték, hogy nem amatőr filmet fognak látni), hogy rájuk a készítők tudjanak építeni, bár vannak hangok, amik szerint ők is hiú ábrándokba ringatják magukat azzal, hogy a siker megismételhető. Nemsokára kiderül, hogy ez a kvázi startup mennyire lesz életképes, és mennyire csak lufi.

A Winnie the Pooh: Death House egy stilizált sorozatgyilkosos sztori lesz Adam Stephen Kelly forgatókönyve alapján, S.J. Evans rendezésében. A történet egy távol eső villában játszódik, ahol váratlan érettségi találkozót tartanak, amiről kiderül, hogy egy szekta tagjai tervezik, akiket anno gyerekként kíméletlenül megkínoztak a vendégek. És most bosszút állhatnak rajtuk.

Az első Micimackós horror kapcsán mindenképp ki kell emelni, hogy az, hogy itthon moziba került, a film minőségéről semmit sem mond el, hiszen a rendezője 2022-ben olyan filmeket készített, mint a moziba közelébe sosem kerülő Firenado, a Demonic Christmas Tree, valamint a The Area 51 Incident - ezekből is kiderül, hogy a gyártó célja korábban is az volt, hogy a címekkel keltse fel az esetleges vásárlók, illetve fogyasztók érdeklődését portékájuk iránt. A produkciós cég 2021-ben és 2022-ben még olyan filmeket gyártott, mint a Dinosaur Hotel, a Dragon Fury, a Monsters of War, Spider From The Attic, a The Legend of Jack and Jill, a Monster Portal, a Wrath of Van Helsing, a Kingdom of Dinosaurs, vagy a Pterodactyl, de nagyobb sikert egyikkel sem arattak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!