Szekeres Viktor

Szinkronos előzetest kapott M. Night Shyamalan lányának horrorja

Ilyen lesz A figyelők.

Megérkezett A figyelők, azaz a The Watchers magyar nyelvű előzetese, amit nem más rendezett, mint Ishana Shyamalan, aki M. Night Shyamalan lánya, aki mellesleg a film producere is volt. A főbb szerepekben olyan színészek lesznek, mint Dakota Fanning, Georgina Campbell, Oliver Finnegan, Olwen Fouer, a forgatókönyvet A. M. Shine és Ishana Shyamalan írta.


A hivatalos szinopszis a következő: "Te nem látod őket. Ők viszont mindent látnak.
Mina valahol Írország nyugati részén eltéved egy hatalmas, alig feltérképezett erdőben. Az autója elromlik, nem tudja, hol van. Kis szerencse a sok balszerencse közt: talál egy vasbeton bunkert, ahol átmenetileg meghúzhatja magát.
Szerencse? Élete leglidércesebb napjainak kezdete.
Mert becsapódik mögötte a vasajtó.
És nincs kijárat. Csak három ismeretlen, akik szintén benn ragadtak ebben a furcsa épületben. És egy hatalmas, tükrös ablak – olyan, mintha egy óriási kirakatba kerültek volna.
Mert vannak valakik az ablak túloldalán, akik őket figyelik és tanulmányozzák. Nincs hova bújniuk, kíváncsi, titokzatos szemek kísérik minden mozdulatukat. És akik ennyire kíváncsiak rájuk, azok már soha többé nem akarják szabadon engedni a foglyaikat."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!