Szekeres Viktor

Bejelentették az új Predator-filmet

Nemsokára jön az új Predator.

A Prey című Predator-film döbbenetesen nagy sikere és nagyszerű fogadtatása után a 20th Century stúdió nem akarja elengedni a franchise-t és újabb önálló filmet készít a Ragadozó-sorozathoz. A Deadline értesülései szerint a következő filmet is Dan Trachtenberg fogja írni (Patrick Aison közreműködésével) és rendezni, a címe pedig Badlands, és még idén forgatásra kerülhet. A film prioritás a stúdió számára, már folynak is a színészekkel a tárgyalások.

A történetről még nem lehet tudni semmit, és még az sem tiszta, hogy ez is a Hulura fog-e érkezni, vagy mozis premiert kap. Az új film egyébként összességében már a hatodik rész lesz és a nyolcadik Predator-jelenés, hiszen az 1987-es és 1990-es klasszikusokat előbb két Alien Vs. Predator film követte 2004-ben és 2007-ben, majd az Antal Nimród-féle Predators 2010-ben. Az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készített film és a közvetlen folytatása Amerikában 60 és 31 millió dollárt termelt, a két Alienes darab pedig 81 és 42 millió dollárt, míg a Ragadozók 52 milliót. Nemzetközileg már sikeresebb volt a franchise, hiszen a 39 és 26 milliós bevételek után az újkori részek sorban 92, 87 és 75 millió dollárt hoztak Amerika határain kívül. A 2018-as próbálkozás Shane Black rendezésében nemzetközileg a legsikeresebb volt 110 milliós bevételével, Amerikában viszont csak 51 milliót hozott. És ezt követte a streaming rekordokat döntő Prey.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kotomicuki #4
    Mivel láthatóan híján vannak az új ötleteknek, így egy újabb "propagandafilmre" futja csak, amiben előveszik a régi jelmezeket, de ez tényleg csak az elődök megcsúfolása.
  • dyra #3
    Jó kis film volt, nekem bejött. Abszolúte jól szórakoztam. Az 1 és a 2 után ezt a kiscsajost bírtam a legjobban.
  • kalapos01 #2
    "abbol szedett pénzt, hogy a cimébe betették a predátort és ezzel bevonzottak sok embert. "

    Nincs benne a címében, hogy Predator és nem szedett semmi pénzt és vonzott semmilyen embert be, mert még moziban sem mutatták be.
  • repvez #1
    számomra egyáltalán nem voltl siker, söt még arra se venném a fáradtságot, hogy a predátor nevet benne hagyjam a cimbe, anynira semmi köze sincs hozzá.
    csináltak volna egy teljesen originál történetet hozzá akkor azt mondom, hogy sziodával elmegy, de igy egy ZS kat film ami abbol szedett pénzt, hogy a cimébe betették a predátort és ezzel bevonzottak sok embert.