Szekeres Viktor

Lesz Creed 4

Miért ne lenne Creed 4?

Miután már februárban elhangzott, a Creed III producere, Irwin Winkler a Deadline egyik eseményén megerősítette, hogy már dolgoznak a széria negyedik részén, amit a tervek szerint a Creed harmadik részének főszereplője és rendezője, Michael B. Jordan fog rendezni. Winkler elmondta, hogy sikerült egy nagyon jó sztorit és egy nagyon jó történetet találniuk, s bár a sztrájk okozott némi késlekedést, de egy éven belül elkezdhetik a forgatás előkészítését.

A Creed sikerszériáját nem kell részletezni, és az annak idején Rocky-spinoffként induló film most már Sylvester Stallone nélkül önmagában is bizonyít. A Creed - Apollo fia (Creed) pár éve hatalmas siker volt az amerikai mozikban (110 milliós bevételt jegyzett a film, nemzetközileg pedig 64 millióig jutott el), és ezt követően a második rész is igencsak bejött a nézőknek és a kritikusoknak is, és még több bevételt hozott: Amerikában 116 milliót, Amerikán kívül pedig 99 milliót. A sportdráma harmadik része pedig még erre is rátett egy lapáttal, hiszen 156, valamint 119 millió dollárt hozott.

Ezek után nem csoda, hogy Michael B. Jordan egy egész univerzumot akar felhúzni a franchise köré. A Rocky-spinoff tervezett Drago-spinoffja mellett újabb spinoffokat is terveznek készíteni, ráadásul nem csak filmes, hanem sorozatos formában is, nem csak mozira, hanem streamingre, és nem csak élőszereplősként, hanem rajzoltként is. A szériák és a streaminges filmek otthon az Amazon platformja, a Prime Video lehet, de egyelőre konkrétumokról még nem lehet beszámolni, hiszen minden elég korai stádiumban van. Egy biztos, a legkülönlegesebb terv egy anime széria lenne, mely a Creedhez kapcsolódik, s mely kapna egy élőszereplős társsorozatot is. És egy projekt Adonis Creed lányáról szólna Mila-Davis Kent főszereplésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!