Szekeres Viktor

Ilyen lesz Eddie Murphy az új Beverly Hills-i zsaruban

Új BH4 kép érkezett.

Szokás mondani, hogy a nyomtatott sajtó halódik, de azért az újságok papíron még nem adják fel a küzdelmet, amit remekül jelez az, hogy még mindig próbálkoznak olyan kunsztokkal, mint most az Empire, mely olykor exkluzív fotókat jelentet meg hasábjain - valamiért számukra komoly összeget ér meg, hogy ezek a képek ne a neten jelenjenek meg először, és csak az újság standokra kerülése után pár perccel váljanak online elérhetővé. Azt mondanunk sem kell, hogy a Beverly Hills Cop 4 eléggé kiemelt premiernek számít, így nem meglepő, hogy az exkluzivitás megért az Empire-nek egy kisebb összeget.

Mint arról már írtunk, jó pár ismerős arc fog visszaköszönni az új Beverly Hills-i zsaru filmben Eddie Murphy-n kívül is, hiszen benne lesz Judge Reinhold és John Ashton, mint a két nyomozó, Billy Rosewood és Taggart őrmester, valamint Paul Reiser és Bronson Pinchot is, akik Jeffrey Friedmant, Foley detroiti társát, valamint a galéria értékesítőjét alakították. A Netflixre készülő Beverly Hills Cop: Axel Foley-ban a főhős partnerei Taylour Paige és Joseph Gordon-Levitt lesznek. A filmet ugyebár Mark Molloy rendezte Will Beall forgatókönyve alapján, a producer pedig Jerry Bruckheimer.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #2
    Nálam a második rész vitte a pálmát. Az első és a harmadik sem volt rossz, de ezekben némileg vissza fogta magát, már ami a szöveget illeti.
    Lehet megnézem ezt a részt, de félek, hogy már nem lesz olyan mint az első három.

    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2023.11.21. 16:00:59
  • Rick Walsh #1
    Meg fogom nézni, de nem várok sokat ettől a filmtől. Nekem a három a kedvencem. Akkor jobban bíztam volna benne, ha moziba engedik. (De így)