Szekeres Viktor

Végre új hírek a női John Wick-mozifilmről

Új infók érkeztek a Ballerináról.

Amerikában 2024. június hetedikére tűzték ki a John Wick spinoffjának számító Ballerina premierjét. A Lionsgate stúdió alkotásának, amit Ana De Armas főszereplésével forgattak, a szkriptjét Shay Hatten írta, aki pár éve még csak feltörekvő fiatal író volt, ma azonban már maga mögött tudhatja az Army of The Dead, az Army of Thieves, valamint a John Wick 3. és 4. részének is a forgatókönyvét. A filmet Len Wiseman rendezte, aki az Entertainment Weeklynek adott interjújában elmondta, hogy végzett a saját változatának összevágásával, most már csak a producereknek kell végigmennie az anyagon, és dobozba kerülhet.

A Ballerina története a John Wick 3 és 4 között játszódik. A John Wick-filmek, valamint a Ballerina között között a kapocs igazából a stílus, valamint a közös univerzum lenne - az univerzumépítés manapság nagyon divatos, ezt nyilván nem kell részleteznünk. A The Hollywood Reporter pár éve arról számolt be, hogy a Ballerina afféle Nikita-szerű film lenne, melynek középpontjában egy fiatal bérgyilkosnő lenne, aki bosszút esküszik azok ellen, akik végeztek családjával, azóta nem nagyon jött infó a történetről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Frekvency #4
  egy férfi csak röhög ezen a szánalmas erőlködésen amit a nők művelnek mostanság és tényleg el is hiszik magukról, hogy szuperwomanek..az egészben az a pici szépséghiba, hogy ezeket a filmeket férfiak rendezik nekik.. : )
 • Ender Wiggin #3
  Kb olyan ez, mint a MCU mostani ámokfutása a kizárólag női karakterekkel...
 • kalapos01 #2
  Látom, valaki a fiúkat szereti, de a nőgyűlölet elvakít. Nyilván sokszor nem jön be, és van, amikor bejön egy újrázás, de szerintem ezt a képletet keresed - nem kell túlkomplikálni:

  *Sikerfilm* létezik.
  Csináljuk másik változatot a *Sikerfilm*-ből!
  Másik *Sikerfilm* hatalmasat bukott...
 • takysoft #1
  Hogy ez mekkora pofátlan nagy bukás lesz.

  Van ez a recept:

  *Sikerfilm* létezik.
  Csináljuk női változatot a *Sikerfilm*-ből!
  Női *Sikerfilm* hatalmasat bukott...