Szekeres Viktor

Már a legújabb Dűne 2-előzetes is tud magyarul

Új, magyar nyelvű trailert kapott a Dűne 2.

Megelőlegezett, azaz ideiglenes 12-es karikával megkapta a szinkronját a Dune második részének előzetese, melyből kiderül remélhetőleg az is, hogy a megszokott szinkronhangok vissza fognak térni a folytatásra is.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában játszódó történetben két nagyhatalmú uralkodóház harcol az Arrakis bolygó feletti hatalomért, mert az ismert univerzumban egyedül az itteni végtelen sivatagban bányászható az a fűszer, amely lehetővé teszi a csillagközi utazást.
A Harkonnenek ura kiirtatta az Atreides családot. De Paul Atreides herceg (Timothée Chalamet) megmenekült: a pusztaságban bujkál egy titokzatos, nomád nép, a fremenek között, ahol megismerkedik egy lánnyal, Csanival (Zendaya). Az a sorsa, hogy bosszút álljon a családjáért, háborúba vezesse a hozzá hű seregeket. Döntenie kell, hogy élete nagy szerelmét választja-e, vagy beteljesíti a végzetét.
Az univerzum sorsa múlik azon, hogy mit határoz: és végül olyan útra lép, amely megváltoztathatja azt a szörnyű jövőt, amelyet egyedül ő lát előre.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kelta #2
    Miután a könyv a legnagyobbak egyike, igen magasan volt a léc. Eddig nem is sikerült egy filmmel sem átugorni, de itt az első rész már közel járt, meglátjuk ezzel tökéletessé válik e a film.