Szekeres Viktor

Nemsokára foroghat a Passió 2

Ha vége a sztrájknak, elkezdődhet a Passió folytatásának forgatása.

Még 2016-ban számoltunk be arról, hogy Mel Gibson elkezdett legnagyobb sikerű filmje, a Passió (Passion of the Christ) második részén dolgozni, s a szkript fejlesztése érdekében még a Rettenthetetlen forgatókönyvírójával, Randall Wallace-szal is összeállt. Utána egy ideig nem nagyon lehetett hallani semmit a projektről, 2018. elején viszont megkezdődtek a tárgyalások az első részben Jézust alakító Jim Caviezellel, hogy ismét belebújjon a Megváltó karakterébe. Caviezel nyilatkozatában jelezte, hogy nem sok mindent mondhat, de az kvázi megígérte, hogy a Passió 2 a történelem legnagyobb filmje lesz.

Nos, a jelek szerint minden kezd összeállni, hiszen a tervek szerint már 2024. elején forgatnák a filmet. A Passió 2 története (természetesen) Jézus feltámadásának krónikája lenne a keresztre-feszítését követően, a címe pedig The Passion of the Christ: Resurrection.

Mint ismert, az első rész döbbenetesen nagy sikernek bizonyult 2004-ben, világszerte több, mint 611 millió dollár bevételt termelt, ebből csak Amerikára jutott 370 millió, amivel a film sokáig minden idők legsikeresebb R-korhatáros filmje volt. Ezt a címet csak a 363 millió dollárig jutó Deadpool veszélyeztette, még a Jokernek is csak 335 millió jött össze. A Passiót anno egyébként 3 Oscar-díjra is jelölték, a zene, a smink, valamint a fényképezés kategóriákban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kojiro #4
    Jesus is back, and this time it's personal!
  • BrockSamson #3
    https://www.youtube.com/watch?v=sZA2gbUz77U
  • Dynamic #1
    Ez a "Resurrection" úgy hangzik mint a gagyi akciófilmek sokadik folytatása. Ironikus, hogy pont a Passió az egyetlen film aminél igazán indokolt