Szekeres Viktor

Újabb hírek a Szemtől szemben 2-ről

Még mindig nem kapott zöld lámpát a Heat 2.

Már jó ideje kiderült, hogy Michael Mann, a Heat, azaz a Szemtől szemben rendezője egy előzménykönyvet ír 1995-ös kultfilmjéhez Meg Gardiner közreműködésével. A könyv érdekes módon egyszerre előzménytörténet és folytatás, és már a hír kipattanásakor susogták, hogy film formájában is nemsokára látni fogjuk a végeredményt, legalábbis nehéz elképzelni, hogy ne lenne olyan stúdió, mely szabad kezet ad a rendezőnek. Egyelőre azonban minderre nem került sor, s már jó ideje nem is hallottunk semmit a projektről, amikor Mann a The Playlistnek adott interjújában érintette, hogy természetesen szeretné leforgatni a filmet, azonban nem menne falnak, ha mindez nem sikerülne, hiszen végülis a történetet mindenki elolvashatja.

Tavasszal a terveket megerősítendő egyébként elkezdtek szereposztási pletykák is szállingózni, azonban ezek egyike sem volt megerősített vagy megbízható forrásból származó, így lehet, hogy nem is bizonyulnak valósnak. Mindenesetre két friss Oscar-jelöltet, Ana De Armast és Austin Butlert emlegették a film kapcsán egyes oldalak, valamint Adam Drivert, természetesen a visszatérő eredeti szereplők mellett.

Annak idején a Robert De Niro és Al Pacino főszereplésével készített majd 3 órás film hatalmas kritikai és közönségsikert aratott, a mozikban Amerikában 67 milliós bevételt hozott, Amerikán kívül pedig 120 milliósat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!