Szekeres Viktor

Alakul végre a Gengszterzsaruk 2

Végre foroghat az új Gengszterzsaruk.

Rég hallottunk hírt a Gengszterzsaruk folytatásáról, a Den of Thieves 2: Pantera című filmről, de most végre kaptunk egy szereposztási hírt, miszerint Gerard Butler és O’Shea Jackson Jr. mellett vissza fog térni a második részre az első filmben Connort alakító Michael Bisping is. A produkció előkészítését áprilisban kezdték meg az Egyesült Királyságban és a Kanári szigeteken, a csapó pedig a napokban csattanhatott el.

Még 2019. májusában írtuk még, hogy elkezdik forgatni a Gengszterzsaruk 2-t, de a jelek szerint nem minden alakult úgy, ahogy eltervezték. 2021 őszén Butler elmondta, hogy 2022 elejére van kitűzve a forgatáskezdés dátuma, és azt is, hogy a helyszín Európa lesz, azon belül is Marseille, az Alpok és London - azóta ez is megváltozott.

A Gengszterzsaruk első része Amerikában elég jól szerepelt a mozikban, annak ellenére, hogy viszonylag olcsó filmről volt szó, 45 millió dollár bevételt termelt, igaz nemzetközileg már nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, hiszen csak 36 millió folyt be az Amerikán kívüli piacokról. A folytatást viszont már a premier után nem sokkal berendelték. Eredetileg az STX stúdió gyártotta a filmet, azonban a második részt már az eOne és a Tucker Tooley Entertainment fogja finanszírozni, ami azt jelenti, hogy előzetes értékesítés során lesznek pénzüknél a produkciós cégek, ami jó eséllyel egy harmadik részt is jelenthet a későbbi bevételtől függetlenül.

A második rész írója és rendezője ismét Christian Gudegast volt. A történet szerint Big Nick Európa utcáin próbálná felhajtani az első évad rosszfiúját, miközben belecsöppen a gyémánttolvajok és a Párduc maffia világába, akik a világ legnagyobb gyémántkereskedését tervezik kifosztani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!