Szekeres Viktor

Jó hír a Sonic, a sündisznó-rajongóknak

Nemsokára kezdődik a harmadik Sonic-film forgatása.

A Production List szerint a Paramount Pictures a Sonic the Hedgehog 3 forgatását augusztus 31-én fogja elkezdeni Londonban, hogy a film 2024. december 20-án bemutatásra is kerülhessen Amerikában (mint ismert, az Avatar 3 kitért a közvetlen összecsapás elől, és csak 2025-ben fog érkezni), és minden bizonnyal a világ jó pár országában. Bár még nincs hivatalos megerősítés, a filmre jó eséllyel vissza fog térni Ben Schwartz, mint a főhős szinkronhangja.

A Paramount stúdió már tavaly februárban bejelentette, hogy a Sonic the Hedgehog filmes franchise nem elég, hogy egy harmadik részt is fog kapni a nemsokára érkező film után, hanem még egy élőszereplős tévésorozatot is, ami konkrétan a következő filmet fogja felvezetni - a széria egyébként Idris Elba karakterére, Knucklesre fog koncentrálni, akit a második filmben is üdvözölhettünk.

Mindezt nem kell magyarázni, hiszen azok után, hogy az első film elég komoly siker lett és minden idők egyik legsikeresebb játékadaptációjává vált (Amerikában mozis futása során a jegyeladásokból 146 millió dollár folyt be, míg Amerikán kívül 161 millió), a második epizód sem vallott szégyent, sőt: még le is pipálta elődjét 191 millió dollár belföldi és 211 millió dollár Amerikán kívüli bevétellel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!