Szekeres Viktor

Gran Turismo: hasít a szinkronos előzetes

Magyar lett a GT-film előzetese.

Nemrég érkezett meg a Gran Turismo-mozifilm első, teljes előzetese, és már szinkronosan is megnézhetjük. Ebből kiderül az is, hogy a film magyar címe Gran Turismo lesz, valamint hogy az InterCom forgalmazásában augusztus 10-től láthatjuk a filmet a mozikban. A főszereplők: David Harbour, Orlando Bloom, Archie Madekwe, Geri Halliwell Horner, Djimon Hounsou, rendező: Neill Blomkamp. A forgatókönyvet Jason Hall és Zach Baylin írta.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Jann az autóversenyek mámorában él. Csak a pálya létezik a számára. A reflexei, a bátorsága, az ereje mind alkalmassá teszi rá, hogy ő legyen a bajnok – otthon. Ugyanis ő a Gran Turismo játékban szorítja a kormányt. De padlóig nyomja a gázt, és átverekszi magát egy másik pályára: egy valódira.
Megnyer egy sor versenyt, és kiválasztják: egy igazi csapat igazi menedzsere igazi autóba ülteti, igazi pályára küldi, és Jann-nak attól kezdve az igazi életét kell kockáztatni azért, hogy nyerjen. Valóra válhat élete legnagyobb álma: és ő bármit feláldoz azért, hogy profi autóversenyző legyen belőle.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!