Szekeres Viktor

Előzetest kapott az élőszereplős Avatar: The Airbender

Ilyen lesz a Netflixes Az utolsó léghajlító.

A Netflix a DC FanDome és a Disney+ Day mintájára először 2020-ban rendezte meg saját virtuális eseményét, melyhez a platform legnagyobb sztárjai és alkotói csatlakoztak a világ minden részéről. Az esemény a Tudum elnevezést kapta, és idén június 17-én került sor rá Brazíliában, és most összességében a globális kínálat elkövetkező darabjaira koncentráltak. Az idei Tudum sok exkluzív infót kínált, többek között az egyik legjobban várt Netflix-sorozat is előzetest kapott.


Az élőszereplős Avatar: The Last Airbender valamikor 2024-ben kerül bemutatásra a platformon, és egyelőre csak a fenti animált teasert láthatjuk hozzá pár kiadott promóciós kép kíséretében. A sorozatot az eredeti széria készítői, Michael Dante DiMartino és Bryan Konietzko részvételével kezdték el készíteni, ők azonban kiszálltak idővel a projektből, amit Albert Kim vett át tőlük a marsallbotot. A szereplőgárda: Casey Camp-Horinek (Gran Gran), Dallas Liu (Zuko), Daniel Dae Kim (ire Lord Ozai), Elizabeth Yu (Azula), Gordon Cormier (Aang), Ian Ousley (Sokka), Ken Leung (Commander Zhao), Kiawentiio (Katara), Lim Kay Siu (Gyatso), Maria Zhang (Suki), Paul Sun-Hyung Lee (Uncle Iroh), Tamlyn Tomita (Yukari) és Yvonne Chapman (Kyoshi).


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    az benne a jó, hogy senki nem csesz el semmit, megmarad mindenkinek a kedvence. nyilván, akit a rajzfilm érdekel, az nézze a dedót, és nem hisztizek azért, mert csalódok, vagy mert rettegek a csalódástól. de nincs annal jobb, ha normális filmek készülnek ezekből, amiket nézni is lehet, és ha jól sikerülnek, élvezni.
  • takysoft #1
    Sajamaját ennek a közelébe se engedik, ugye?