Szekeres Viktor

Megvan a Kegyetlen játékok-sorozat szereplőgárdája

Végre elkészülhet a Cruel Intentions.

2016-ban az amerikai NBC csatorna már megpróbálkozott a Kegyetlen játékok (Cruel Intentions) című film alapján egy sorozatot készíteni, a végeredmény azonban pilotfázisnál tovább nem jutott, nem kapott sorozatberendelést. 2021-ben arról számoltunk be, hogy az IMDb Tv is nekiszaladt egy változatnak, ami mostanra végre megvalósulhat, bár a platform már a Freevee névre hallgat, és a sorozat végül nem az Amazon ingyenes platformjára fog jönni, hanem a fizetős Prime Video-ra.

Pár éve a pilot forgatókönyvét Roger Kumble, valamint Lindsey Rosin és Jordan Ross írópáros írta (előbbi az eredeti mozifilmet írta és rendezte, utóbbiak pedig a történet alapján készült musicalt állították színpadra), most viszont teljesen "szűz" kezekbe kerül a projekt, Phoebe Fisherébe és Sara Goodmanébe, ők fejlesztették az új szériát, ami sorozatberendelést kapott, és már a szereplőgárdája is ismert: Sarah Catherine Hook, Zac Burgess, Myra Molloy, Khobe Clarke, Brooke Lena Johnson, Sara Silva, Sean Patrick Thomas, John Harlan Kim.

A korábbi próbálkozás konkrét folytatás lett volna 15 évvel a mozifilm után és a történet a filmben elhunyt Sebastian és Annette fiáról szólt volna, aki rálel apja hagyatékára, és ezáltal bebocsáttatást nyer a szex, a pénz, a hatalom és a korrupció általa korábban még nem ismert világába. A mostani váltizatban két mostohanővér fog mindent megtenni azért, hogy a lányszövetségük táplálékláncának csúcsán maradjanak azok után, hogy egy félresikerült és elég brutális beavatás tragédiával végződik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!