Szekeres Viktor

Készül a John Wick 5 és 3 további spinoff

Mindent a John Wick-univerzumnak rendel alá a Lionsgate.

A Lionsgate executive-ja, Joe Drake megerősítette, hogy a stúdió elkezdett dolgozni a John Wick 5-ön, azonban az természetesen még csak a fejlesztés nagyon korai szakaszában van, és még nem kapott zöld lámpát, de persze nehéz elképzelni, hogy ha a szándék megvan minden érdekelt fél részéről, akkor a fejlesztés ne záruljon sikerrel. Azt persze mindenki tudta, hogy ilyen bevételi rekord után nem lehet nem folytatni a szériát. Azonban kiderült még egy dolog.

A részvényesi tájékoztatón ugyanis a vezető még azt is elmondta, hogy a John Wick kratív csapata három további spinoffon is dolgozik, és ezekbe nem tartozik bele a jövőre bemutatásra kerülő Ballerina, valamint a szeptemberi premier tévésorozat, a The Continental. Drake azt is hozzátette, hogy organikusan fogják bővíteni az univerzumot, építeni a világot, mindegyik mellékprojekt szerepének megfelelően fogja egyre több és több élettel megtölteni azt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Kelta #3
  titkos belső infó..ne mondd el senkinek
  Utoljára szerkesztette: Kelta, 2023.05.28. 10:46:41
 • tom_pika #2
  Hú, ez jól hangzik, hol olvastad?
 • Kelta #1
  és ebben már 1000 embert lődöz le 1 méterről, majd 2000 embert 2 méterről, utána egy teljesen béna mozgásképtelen vak és süket szuperhiper harcossal kell megküzdenie, aki félkezű, és aki megöli wick legjobb barátját, majd annak a hullájával veri agyon többi 100 barátját, és mindenkit akit ismert valaha is életében wick, majd megküzdenek egy kovás puskával 500m ről lövöldözve egymásra, háttal állva bekötött szemmel, és bezárva egy koporsóba
  Utoljára szerkesztette: Kelta, 2023.05.27. 23:59:14