Szekeres Viktor

Az Amazon ingyenesen nézhetővé teszi a Reachert és az Idő kerekét

Érdekes promóciót talált ki az Amazon.

Az Amazon a fizetős streaming szolgáltatása, a Prime Video tartalmaival próbálja meg Amerikában promózni ingyenesen streaming szolgáltatását, a Freevee-t, mely egyelőre csak az USA-ban, a briteknél és a németeknél érhető el. A platform egyes sorozatait, mint a Reacher, a The Summer I Turned Pretty, a The Wheel Of Time, az A League of Their Own, valamint a LuLa Rich ingyen elérhetővé teszi a platformon - a The Summer I Turned Pretty esetében csak 3 részt, a többiből pedig a teljes évadokat. A legnézettebb szériák, mint a The Lord of The Rings: The Rings of Power és a The Boys nem részesülnek ebben a kegyben.

A Freevee korábban IMDb TV-n futott, és amellett, hogy elég nagy katalógusnak ad otthont, melyben régi és mai filmek és sorozatok is tartoznak, saját gyártásokat is készít. Így például a korábbi Prime Videós Bosch spinoffja, a Bosch: Legacy is Freevee-s, mint ahogy például a Leverage: Redemption, mely ugyancsak egy régebbii széria spinoffos folytatása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Meg kell próbálni különbséget tenni a Prime Video Originalok között és a Prime VIdeon elérhető tartalmak között. A kettő nem ugyanaz. Előbbiből van pár tucat, utóbbiból több ezer.. A Freevee felületén ráadásul nem csak a Prime VIdeo tartalmakat lehet látni, hanem más csatornákét is. De az, hogy látni lehet, nem jelenti azt, hogy nézni is lehet kötetlenül. Nem lenne túl okos üzleti terv, ha ingyen elérhető lenne az, amiért fizetni is lehet.
  • _svd_ #1
    Ebben mi az érdekes?
    A Freevee szinte teljes tartalma a Prime Videoból származik.