Szekeres Viktor

Gyarapodik az Idő kereke szereplőgárdája

Újabb színészek csatlakoztak a Wheel of Time-hoz.

A Prime Video bejelentette négy új színész csatlakozását Az idő kereke (The Wheel of Time) című fantasy sorozathoz. Ők Ragga Ragnars, Jay Duffy, Maja Simonsen és Rima Te Wiata, akik visszatérő vendégszereplői státuszt kapnak Bain, Dain Bornhal, Chiad és Sheriam Bayanar szerepében. A hír érdekessége, hogy a 2. évadot már rég leforgatták, jelenleg a harmadik szezonon dolgoznak, melyet a sikernek köszönhetően nyugodtan rendelhetett be az Amazon.

A 2. évados gárdában a fent említettek mellett Rosamund Pike, Daniel Henney, Álvaro Morte, Sophie Okonedo, Kae Alexander, Madeleine Madden, Zoë Robins, Michael McElhatton, Barney Harris, Marcus Rutherford, Joshua Stradowski, Priyanka Bose, Taylor Napier, Emmanuel Imani és még sokan mások lesznek, az írógárdát és a forgatást természetesen showrunneként ismét Rafe Judkins irányította.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    A siker nem azt jelenti, hogy te nézed, hanem azt, hogy mások nézik. Biztos találkoztál már olyan sorozattal, amit sokan néznek, de neked nem tetszett. Az ilyen előfordul.
  • inkvisitor #1
    Siker?
    2. részt nem tudtam végignézni a könyvek után.