Szekeres Viktor

A TV2 ledózerolta az RTL-t

Nagyon keményen bejött a TV2-es retró láz.

Nemcsak a Szerencsekerékkel szorongatta meg az RTL-t a TV2, majd csapott oda többször is, hanem egy másik feltámasztott vetélkedővel, a Zsákbamacskával is. A 18-49 éves körében a játék első 5 része sorban 372, 299, 272, 312 és 277 ezres nézettségeket hozott, ezzel a kereskedelmi korosztály heti toplistáján az első hatból 5 helyet el is foglalt. A fennmaradó hatodik helyet is egy TV2-es valóságshow, a Sztárban sztár szerezte meg 289 ezer nézővel.

Az RTL A mi kis falunk visszatérésével vigasztalódhatott, mely szombaton 262 ezer nézőt hozott, illetve a Sztárban sztár ellen futó Cápák között is befért a 10. helyre 227 ezer nézővel. A top 10-ben még egy Tények Plusz és egy Tények szerepelt 239 és 238 ezres nézettséggel a 18-49-es korosztályt tekintve. A teljes lakosság körében is dominált a Zsákbamacska, az első része 1,018 millió nézőt hozott, de még a leggyengébb epizódjának is összejött 877 ezer.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Dynamic #6
  De még komolyan elmagyarázod, hogy az nem 10/15. Mintha nem nyilvánvaló lenne, hogy az embereknek a sűrű reklám keltette érzéssel(!) van baja, nem azzal, hogy most az konkrétan(!) hány perc.
  Mert ha most kiderül, hogy nem is 10/15, hanem tudni fogja, hogy az pontosan 22/13, akkor már nem fogja zavarni?
 • ntex #4
  Nyilván nem kell szó szerint venni amit leírtam. Egyébként ami számomra nézhető adó lenne a NatGeo vagy Discovery-k pl., mindegyiken undorítóan sűrűn van reklám.
 • dyra #4
  ense nézek TV-et évek óta de az SG.hu olvasom többször is egy héten. És a számokat nézve azt kell mondanom ezek a nézettségi adatok fasorban sincsenek a tíz évvel ezelőtti adatokhoz képest. Vagyis az emberek manapság már inkább nem néznek TV-et. A reklámokkal megint nem mondott hülyeséget kb 5 - 6 éve (vagy régebben) mondhattam le az előfizetést egy Megasztár végig nézése után ami kínszenvedés volt a sok reklám miatt. Szóval igen én a reklámok miatt nem nézek TV-et. Van YouTube premiumom ott több tv műsora megnézhető reklám nélkül ezenkívül van valamilyen streeming elofizetsem ezeket változtatom elég surun pár hónap netflix után egy kis HBO vagy Disney. Simán elvan velük az ember és a számokból ítélve ma már a többség total elvan klasszik TV nélkül.
 • kalapos01 #3
  Á. klasszik! Évek óta nem néz tévét, fogalma sincs, hogy mi van a tévében, de osztja az észt, jelen esetben leírja azt a baromságot, hogy

  "abban meg 10 perc műsorra 15 perc reklám jut,"

  ami konkrétan soha nem volt igaz, mert törvény írja elő, hogy egy órában hány perc reklám lehet, és ha nem tartják be, akkor komoly büntetés jár.
 • ntex #2
  Mindegyik TV adó egy rakat szar. Ami jó lenne, abban meg 10 perc műsorra 15 perc reklám jut, azok meg azért szarok. Én már évek óta nem nézek TV-t. Ami érdekel, azt meg tudom neten is nézni. Reklám nélkül.
 • JonasSandor #1
  Az rtl egy rakat szar.