Szekeres Viktor

Alakul a Wind River folytatása

Zajlik a Wind River 2 castingja.

A manapság az egyik legmenőbb sorozatos írónak számító Taylor Sheridan még filmes időszaka idején készítette el a Wind River - Gyilkos nyomon című filmet, aminek tavaly derült ki, hogy folytatása lehet, és mivel már a szereposztási hírek is elkezdtek szállingózni, így most már biztosra vehetjük, hogy elkészül a második rész. A csatlakozó színészek: Jason Clarke, Scott Eastwood és Chaske Spencer.

A Wind River: The Next Chapter forgatókönyvét Patrick Massett és John Zinman írta, a rendező pedig Kari Skogland lenne. A tervek szerint a kapocs a két film között a Martin Sensmeier által alakított Chip Hanson lenne. A 2017-es első rész annak idején 11 millió dollárból készült és Amerikában 34, a világ többi részén pedig 10,5 millió dollár bevételt termelt.

Az Elizabeth Olsen és Jeremy Renner főszereplésével készített előző film hivatalos magyar szinopszisa a következő volt: "Holttestet találnak a Wind River indiánrezervátumban. A világtól elzárt térségbe hamarosan egy FBI ügynök érkezik, aki megállapítja, hogy a tinédzser lány gyilkosság áldozata lett. A holttestre rátaláló tapasztalt nyomkövető és az ügynök együtt próbál a bűnügy végére járni, ám a zárkózott, bizalmatlan helyiek nem segítik az ügy felgöngyölítését. Ráadásul az Egyesült Államok egyik legelszigeteltebb térségében a legtöbb gyilkossági ügyet sosem oldják meg, a legtöbb bűnözőt sosem fogják el."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!