Szekeres Viktor

Szinkronos előzetest kapott a Múmiák

Ilyen lesz az új múmiás animáció.

Nagyon színes, nagyon vicces és nagyon ötletes a hivatalos leírás szerint a Londonban járó múmiák, és az alvilágban járó angolok találkozásairól animációs komédia, aminek magyar nyelvű előzetesei alapján többek között olyan színészek hangját nem fogjuk hallani, mint Sean Bean, Hugh Bonneville és Celia Imrie - legalábbis is forgalmazó tájékoztatása szerint, pedig abból, hogy a filmet Jordi Gasull és Javier López Barreira írta, valamint Juan Jesús García Galocha rendezte, arra következtethetünk, hogy spanyol gyártásról van szó, azaz az angol szinkronstáb csak az angol nyelvű változatra vonatkozik.


A hivatalos szinopszisa a filmnek a következő: "A múmiák nem nyughatnak. Jól megérdemelt, évezredes pihenőjüket töltik, de városukban nincs síri csend: számukra csak az a lényeg, hogy az élőkkel ne találkozzanak, egyébként nagy, pezsgő, élettel (és szerelemmel) teli városban töltik az örökkévalóságot. Éppen a fáraó lányának keresnek férjet, és a főnix ki is választja számára az egykori kocsihajtó bajnokot, Tutot.
De egy angol régész megtalálja a holtak városába vezető átjárót, lejut hozzájuk, és magával viszi a hercegnő varázslatos gyűrűjét. Néhány váratlan fordulat és súlyos félreértés következtében a kocsihajtó srác, a kisöccse meg a hercegnő kénytelen a nyomába eredni az élők világába, hogy visszaszerezzék a gyűrűt. Még szerencse, hogy egy jókedvű házikrokodilt is visznek magukkal. Amerre a három múmia jár, szörnyű felfordulást csinál: a mai világ valahogy nincs felkészülve a csínytevő múmiák felbukkanására.
"


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!