Szekeres Viktor

Bejelentették A mi kis falunk újabb visszatérését

Nemrég tért vissza A mi kis falunk, és most megint vissza fog térni.

Március 18-án 20 órától folytatódik az RTL-en a még mindig nagysikerűnek mondható A mi kis falunk című sorozat, melynek jelenleg a hetedik évada látható a képernyőn, és amellett hogy a ContentLAB&Factory nemsokára már a 8. szezont kezdi el forgatni, még tavasszal elérünk a 100. részig, ami a heti sorozatok számára idehaza elég komoly határnak számít.

Az RTL közleménye szerint "Pajkaszeg lakói az új évadban is mulatságos és izgalmas történetekkel várják a sorozat rajongóit és ez az évad is bőven tartogat majd meglepetéseket. Rögtön az első epizódban a Répa testvérek egy hazugságvizsgáló titkait próbálják megfejteni, Anikó pedig úgy dönt, hogy elcsábítja a falu legnormálisabb férfiját. A folytatásban Pali bácsinak alkalmassági vizsgát kell tennie, a falu lakóinak életében egy titokzatos járvány miatti védekezés okoz bonyodalmakat, Répáék a múltjuk után kutatnak, Gyuri keresi az alkalmat, hogy intim tanácsot kérjen a doktornőtől és Viki régen várt jó hírt kap, ami viszont másnak igencsak rossz hír lesz."

A sorozat főbb szereplői: Csuja Imre, Bánki Gergely, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Szabó Győző, Lengyel Tamás, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Rusznák András, Sarkadi Kiss János, Dióssi Gábor, Tóth Enikő, Zsurzs Kati, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Szarvas József, Hevér Gábor, Mészáros Tibor, Sodró Eliza, Döbrösi Laura, Györgyi Anna, Rába Roland, Peller Anna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!