Szekeres Viktor

Nem kell vasárnapig várni a The Last of Us e heti részére

Az új TLOU-rész hamarabb fog érkezni.

Akik a hájpos, agyondicsért és nagy nézettségű sorozatokat szeretik, azok minden bizonnyal nézik a The Last of Us-t, és nekik jó hír, hogy az HBO sorozatának következő epizódjára nem kell annyit várni, mint eddig, hiszen itthon már szombat hajnalban meg lehet tekinteni az HBO Max jóvoltából, ugyanis az amerikai premiert a vasárnapi Super Bowlnak köszönhetően előre hozták pár nappal.

A Craig Mazin és Neil Druckmann készítette sorozat főszereplője Pedro Pascal és Bella Ramsay, a széria első részeit Kantemir Balagov rendezte, míg a további epizódokból kettőt-kettőt Jasmila Zbanic és Ali Abbasi kapott meg, valamint Ali Abbiasi, Peter Hoar, és maga Mazin, sőt, Druckmann is, aki a játékot jegyezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #3
    Na ezaz, ütötték ők ezt a meleg vasat :D :P
  • zetortraktor #2
    Az HBO tavaly és tavalyelőtt is péntekre hozta előre a Super Bowl alatti új részét, ebben nincs semmi újdonság. A különbség, hogy más csatornák kihagynak egy hetet inkább. Ők ezt nyilván nem teszik meg, mert folyamatosan nő a nézettség, addig kell ütni a vasat, amíg meleg.
  • Ellaberin #1
    Mondjuk a Super Bowl időpontját biztosan tudták előre, de hogy a homokozós rész ennyire elbizonytalanítja a nézőket nem gondolták. ;)