Szekeres Viktor

Berendelésre került a Sárkányok háza 2. szezonja

Nagy a siker, örül az HBO.

Az HBO meg sem akarja várni, hogy kiderüljön, mennyivel fog csökkenni a 2. részre a Sárkányok háza, azaz a House of The Dragon nézettsége, inkább már a folytatás előtt berendelte a sorozatból a második szezont, hiszen pontosan tisztában vannak ők is azzal, hogy egy kiemelkedően magas induló számot követően egy komolyabb esés is még magas szinten tartja az érdeklődési fokot. Arról pedig nincs szó, hogy ne lennének zömében pozitívak a nyitánnyal kapcsolatos vélemények.

A Sárkány háza című széria alapját természetesen George R. R. Martin regénye, a Fire & Blood, azaz a Tűz és vér fogja adni, ami nem egy fikciós, Trónok harca-kötet, hanem inkább afféle történelmi hátteret nyújt Westeros világának, annak 150 évét fedi le. A történet a Targaryen-ház dicső napjairól szólna, 300 évvel játszódna az anyasorozat előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hawkie22 #1
    "A történet a Targaryen-ház dicső napjairól szólna, 300 évvel játszódna az anyasorozat előtt."

    Még jó, hogy rögtön az 1. rész elején leírják, hogy 172 évvel járunk Daenerys Targaryen születése elött. Az anyasorozatban pedig hány éves is volt Daenerys? 11? 18? A lényeg, hogy közel nincs 300 évvel az anyasorozat elött a sztori.

    Egyébként nagyon jó rész volt, kíváncsian várom a 2. részt.