Szekeres Viktor

Megvan, mik az ősz első sikersorozatai

Három új sorozatot már megjutalmaztak az amerikai országos csatornák.

Amerikában az új országos sorozatokból általában 13 részt rendelnek be a csatornák, és ezek teljesítménye alapján döntik el, hogy kibővítik-e berendelésüket újabb epizódokkal, általában kilenccel, így kiegészítve a teljes szezont 22 részre. Persze a berendelésekkel sokszor nem várnak addig, míg adásba nem kerül az összes berendelt epizód, van, hogy egy-két rész után egyértelmű a siker.

Ennek megfelelően az ABC csatorna két, míg az NBC egy új sorozatát teljes évados berendelésben részesítette. Az ABC-n a Speechless című családi komédia kapott plusz kilenc epizódot (ebben az egyik főszereplő egy járni és beszélni képtelen gyerek), valamint a Designated Survivor, melyben terrortámadásban minden vezető amerikai politikust (a kormány és a kongresszus tagjait) megölnek, így egy mezei miniszternek kell átvennie az ország irányítását. Az NBC-n pedig a This is Us című családi sorozat első évada lesz 18 részes. Ebben a sorozatban születésnapjukat egyszerre ünneplő emberek életébe leshetünk bele.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vata111 #2
    "valamint a Designated Survivor, melyben terrortámadásban minden vezető amerikai politikust (a kormány és a kongresszus tagjait) megölnek, így egy mezei miniszternek kell átvennie az ország irányítását. "

    Hol is láttam ilyet? Csak nem BSG?
  • Cyberdog #1
    A Designated Survivor, Lethal Weapon, The Good Place... szerintem ezek az ősz legjobb eresztései.

    Aki nem tudná a Lethal Weapon, a Halálos Fegyver filmszéria sorozatváltozata. S egész pofás lett, Néhol tényleg olyan, mintha egy hollywoodi szuperprodukciót néznék.