Szekeres Viktor

Új előzetest kapott az Amazon látványos fantasy sorozata

Ilyen lesz a Carnival Row második szezonja.

Új előzetest kapott a Carnival Row folytatása. A természetfölötti dráma sztorija a jövőben játszódik egy 18. századi London-ra hajazó városkában, amit emberek és más teremtmények laknak (akik háború sújtotta otthonukból menekülnek), és ahol az első évadban egy sorozatgyilkos ólálkodott, ezzel veszélyeztetve a város törékeny békéjét.


Még 2019. nyarán láttuk a Prime Video fantasyjének első szezonját Cara Delevingne és Orlando Bloom főszereplésével, a folytatása pedig február 17-én fog bemutatásra kerülni. Érdekesség, hogy a sorozat Travis Beecham A Killing on a Carnival Row című, 2009-es forgatókönyve alapján készült anno, és eredetileg úgy volt, hogy Guillermo Del Toro íróként és rendezőként is részt fog venni a projektben, de végül Rene Echeverria lett a showrunner.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nlght #1
    "A természetfölötti dráma sztorija a jövőben játszódik egy 18. századi London-ra hajazó városkában, amit emberek és más teremtmények laknak (akik háború sújtotta otthonukból menekülnek), és ahol az első évadban egy sorozatgyilkos ólálkodott, ezzel veszélyeztetve a város törékeny békéjét."

    Pfff, két 12 éves, általános iskolás gyerek jobb sztorit találna ki fél órán belül, mint ez fos amit most olvastam.
    "Jövőben" játszódó 18. századi Jack the Ripper lenyúlás természettfeletti elemekkel. Röhög a vakbelem...
    Ott van több száz kurva jó fantasy könyv amit meg lehetne filmesíteni/sorozatosítani és egy ilyen szarra verik el a pénzt Hollywoodban, ami viccnek is rosszul hangzik.