Szekeres Viktor

Végre jöhet a Csúcsformában 4

Még nem került le a napirendről a Rush Hour 4.

Jackie Chan a Red Sea Film fesztiválon megjelent a közönség előtt, ami tőle nem éppen megszokott, és ennek során megemlítette, hogy jelenleg is beszélnek a Csúcsformában sorozat negyedik epizódjáról. Említette, hogy aznap fog találkozni a rendezővel, hogy a forgatókönyvről beszéljenek, bár azt nem említette, hogy pontosan kiről is van szó.

Legutóbb 2019-ben írtunk a film elkészülésének lehetőségéről egy beszédes Chris Tucker-Instagramkép kapcsán. Előtte egy évvel Chris Tucker az ESPN The Plug című podcastjában mondta el, hogy lesz negyedik része a Csúcsformában, azaz Rush Hour-sorozatnak, hiszen mind ő, mind pedig Jackie Chan benne van a projektben és nagyon szeretnék megcsinálni azt, hogy az emberek ne feledkezzenek el soha a szériáról. Ez előtt pedig 2017. októberében Jackie Chan egy rádióinterjúban mondta el, hogy miután évekig passzolta a forgatókönyveket, végre belecsapott az elé kinyújtott tenyérbe, és megegyezett a szerepvállalásáról.

A nagy kérdés, hogy mekkora lesz az érdeklődés a régi franchise feltámasztása iránt, illetve, hogy mekkora lesz a Csúcsformában 4 költségvetése, s hogy sikerül-e összeszedni a pénzt, ugyanis a 33 millió dollárba kerülő első rész után (244 millió dollár világbevétel), a második epizód már 90 millióba került (347 milliós világbevétel), a csalódást keltő harmadik etap pedig 140 millióba (258 milliós világbevétel).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!