Szekeres Viktor

Jövőre indul Az álommeló című magyar valóságshow

Az RTL Cápák között-spinoffot indít.

A MEME szervezésében idén is megrendezésre kerül a hazai televíziós iparág legnagyobb éves seregszemléje, a Big Picture. Tavaly, tekintettel a kiszámíthatatlan helyzetre, a rendezvényt online formában tartották meg, azonban idén ismét személyesen lehetett néhány óra alatt teljes képet lehetett kapni a 2023. évi televíziós piacról, s aki megnézte az előadásokat, hallhatta, hogy milyen tervekkel, műsorokkal készülnek a piac szereplői a következő évben. Az RTL ezen a rendezvényen megerősítette, hogy jövőre bemutatásra kerül a Cápák között leágazása.

A világ legsikeresebb üzleti realityje az Apprentice érkezik meg Magyarországra Az álommeló révén, amit az UFA Magyarország Kft. gyárt, ebben egy üzletember keresi az elnöki asszisztensét, munkatársát. Amerikában a valóságshow-t Donald Trump vitte sikerre (bár idővel celebesre váltott a formátum, amibe később Arnold Schwarzenegger is beszállt műsorvezetőként), míg Angliában jelenleg is fut Sir Alan Sugarrel. Itthon "a főnök" a Cápák között egyik cápája, Balogh Levente lesz.

A realityben a jelentkezőknek adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket a pozícióra. A hivatalos közlemény szerint "az üzletember szeretne találni egy olyan kollegát maga mellé, aki professzionálisan és teljeskörűen támogatja a mindennapjait, és ahogy ő fogalmazott: „Ha kell helyettem is el tudja vezetni a hajót”.". A győztes bruttó 3 millió forintos fizetést kap, felső középkategóriás céges autót, laptopot és cafeteriát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!