Szekeres Viktor

Most már tényleg lesz a Neveletlen hercegnő 3?

Újra nekifutottak a Princess Diaries 3-nak.

Legutóbb 2019-ben számoltunk be arról, hogy készül(get) a Neveletlen hercegnő (Princess Diaries) harmadik része, akkor Anne Hathaway is megerősítette egy interjújában, hogy valóban kész a szkript, illetve, hogy még alakítgatják, mert csak akkor szeretnék leadni, amikor tökéletes lesz. És a film ezt követően kaphatja meg az esetleges zöld utat. Nos, lehet, hogy végre lesz belőle valami, ugyanis a Deadline arról értesült, hogy a Disney+ már új írót is szerződtetett a fejlesztés alatt lévő projekthez Aadrita Mukerji személyében.

2001-ben a Garry Marshall által rendezett első film igazi meglepetés siker lett, hiszen Amerikában 108, a világ többi részén pedig 57 millió dolláros bevételt hozott mindössze 26 milliós költségvetésből. A folytatás már természetesen több pénzből, egész pontosan 40 millió dollárból készülhetett el 2004-ben, hogy hasonlóan sikeres legyen: 134 milliós globális bevételhez Amerika 95 millió dollárral járult hozz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #2
    Már betöltötte a 40-t a kedves színésznő. Illene már elengednie a sikert hozó tini/fruska szerepet. Bár igaz Madonna még rajta is túl tesz - bőven - ebben a játékban.
    Na majd a Neveletlen hercegnő 7-ben talán korban is utoléri...;)