Szekeres Viktor

Úgy tűnik, a Disney kinyírta az új Karib-tenger kalózai filmet

Mégsem lesz női főszereplős Disney-kalózkodás.

2020-ban írtuk meg, hogy újabb Pirates of The Caribbean-projekt van készülőben, akkor ugyanis kiderült, hogy Margot Robbie lehet egy új A Karib-tenger kalózai-film főszereplője. A tervek szerint az alkotás forgatókönyvét az a Christina Hodson írta volna, aki a Birds of Prey című képregénymozit is jegyezte Robbie számára. Azonban a teljesen eredeti alkotást, aminek eredeti története lett volna, eredeti karakterekkel a Disney a jelek szerint elkaszálta.

Margot Robbie ugyanis a Vanity Fairnek adott interjújában elmondta, hogy már jó ideje fejlesztették ezt a projektet, amiért nagyon lelkesedett, de hiába lett volna klassz elkészíteni, nem nyílik rá lehetősége, mert a stúdió passzolta. Robbie elmondta még a film kapcsán, hogy nem teljesen női főszereplős lett volna, csak "női főszereplősebb", mint az eredeti széria, de ezt már sosem tudjuk meg, hogy mit jelentett volna.

Természetesen ez a film nem tévesztendő össze azzal a hatodik epizóddal, amit már elég régóta fejlesztenek a Jack Sparrow-sorozatból, mely jó pár rendezőn rágta át magát, s melynek a szkriptjén legutóbb Craig Mazin és Ted Elliott dolgozott. Annak kapcsán olyan partnereket emlegettek Johnny Depp számára, mint Karen Gillan, Daisy Ridley és Emma Watson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #2
    Nem szoktam örülni egy elkaszálásnak, de kb. annyira jött volna be, mint a Szellemírtók női változata: sehogy.
    Margot Robbie meg túl van értékelve, mint színész. Még ha jó is a szerepeiben kb. 12 egy tucat a tehetsége, de nem ő az egyetlen az elmúlt évek "felfedezettjei" közt.
  • wraithLord #1
    Szerintem a Karib-tenger kalózainak egy csomó főszereplője volt, férfi is és nő is, és még véletlenül sem Jack Sparrow a fő-főszereplő. Jó karakter meg nélküle nem PotC a PotC, de akkor volt egy nagy minőségi hullámvölgyben a sorozat, amikor az ő hátára varrták az egész filmet (tehát 4. rész). Pl. mert ugye folyamatos ökörködésből nem lesz semmi.
    A többi rész szubjektív szempontból jó volt (mert mindegyiket nagyon bírom, még a nagyon gyengus 4-et is). Objektívabb szempontból csak az első rész igazán jó.