Szekeres Viktor

Új főszereplővel folytatódik a The Witcher-tévésorozat

Nem csak a játékban változik meg Geralt kinézete.

A Netflix bejelentette, hogy berendelte a The Witcher 4. szezonját, és egyben azt is, hogy Henry Cavill távozik a főszereplői posztról, melyet Liam Hemsworth fog átvenni egy minden bizonnyal hosszabb casting folyamat eredményeképp. Ezek után pedig máris érthető válik, hogy miért jelentette be a napokban Cavill, hogy visszatér Supermanként a mozivászonra, hiszen így már nem kellett a továbbiakban eleget tenni tévésorozatos kötelezettségeinek.

A lépés még a 3. évad nyári premierje előtt történt, amiben még Cavillt láthatjuk főszereplőként. Mint ismert, a The Witcher, azaz A vaják a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, csak olyan szériák produkáltak az elmúlt években több megtekintést a The Witcher 1. évadánál a premierjük első 28 napja során, mint a Squid Game, a Stranger Things 3. és 4. szezonja, A nagy pénzrablás 4. és 5. évada, a DAHMER, a Bridgerton első két évada, a Mindannyian halottak vagyunk, valamint a Lucifer 5. évada. A széria második szezonja iránti érdeklődés nagyjából 10%-kal alulmúlta az első szezon irántit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #1
    Újabb rinyálási lehetőség. :D A Witcher sorozat bejelentésekor Cavill miatt rinyáltak, hogy miért ő lesz Geralt, most pedig lehetőség van újból rinyálni, hogy miért Chris tesója lesz Geralt. :D

    Tény, hogy egy főszereplőváltás sosem veszi ki jól magát, de ha Liam jól csinálja, és a Witcher sorozat sok évadot megél, akkor senki nem fog emlékezni Cavillre.