Szekeres Viktor

Erős lett az Enola Holmes 2 előzetese

Nézettségi rekordra tör az Enola Holmes 2?

A Netflix marketingesei, promókészítői biztosra mentek az új Enola Homes-előzetesével, hiszen minden olyat kihangsúlyoztak benne, amire az első rész rajongói vevők voltak és vevők is lesznek, bár az is igaz, hogy aki szerette az első filmet, az az előzetestől függetlenül be fog nevezni a folytatásra. Aki pedig nem volt oda az első részért, illetve nem is érdeklődött a kosztümös kalandkrimi iránt, az értelemszerűen nem is látta a trailert, ezért nem sok kritika fogja érni azt.


Mondanunk sem kell, hogy az Enola Holmes 2 a Netflix egyik legjobban várt idei premierje. Amire abból következtethetünk, hogy már az első rész is a tíz legnézettebb Netflix-premier között volt, és a platform pontosan tudja, hogy ha a nézőket valami ennyire érdekli, akkor azt folytatni kell. Nem véletlen, hogy az elmúlt években top10-es örökranglistás Netflix-filmek közül még a következőknek készül(t) a folytatása: Extraction, The Old Guard, Bird Box, The Gray Man - és jó eséllyel a Red Notice is fog kapni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    A Red Notice nem post covid volt, hanem covid film volt. És annyira gyorsan összedobták, hogy 2018. elején licitált rá a Netflix, és 2020. márciusában kezdték forgatni, majd álltak le rögtön.

    Meg a Netflix nem kap a világon semmillyen bevételt a film után. És nem kellene nekik semmilyen bevétel (a színészek sem kellett semmi bevétel, és azt sem a film forgatása után kaptáj), mert jól tudják, hogy minden hónapban az előfizetésekből kapnak két milliárd dollárt, ha 200 millió előfizetővel és 10 dollárral számolok. (Még, ha kapnának is bármi bevételt, vagy azt hinnéd, hogy számít pár új felhasználó, a 2 milliárdhoz képes minden kis pénz elhanyagolható.)
  • harmi2009 #1
    Az első rész jópofa volt.
    Ami a Red Notice-t illeti, nagyon látszott rajta a "gyorsan dobjunk össze valami akciós filmet húzós nevekkel" kellett valami a bevétel a Netflixnek és a szinészeknek a covid után.
    Ezeket hívom én post-covid filmnek.
    A Gray Man viszont pazar a maga kategóriájában, szerintem. A sok futószalag film mellett tudnak jó filmeket is csinálni.