Szekeres Viktor

Lehet, hogy lesz Austin Powers 4?

Mike Myers nagyon szeretne egy új Austin Powers-filmet.

2008-ban írtunk legutóbb arról, hogy esély lehet egy negyedik Austin Powers-filmre, akkor azzal kezdtük a hírünket, hogy "Mike Myers neve mára szinte egyet jelent az angolok titkolt titkosügynökével, hiszen a komikus csak Austin Powers alakjában volt képes sikert elérni." Ez végülis most is igaz, ha nem számítjuk a Shrekes szinkronszerepét, szóval az idei Netflixes bukás után érthető, hogy Myerst visszahúzza szíve ikonikus szerepéhez-

Miután Myers 2008-ban nekifogott az Austin Powers negyedik részének és elkészítette a forgatókönyvet (amiben kevesebb szerep jutott volna a titkosügynöknek, a történet a Dr. Genya és fia közötti kapcsolatot próbálta volna bemutatni), többször is hallhattunk susogásokat, de egyik nekibuzdulásból sem lett semmi. A színész a The Tonight Show Starring Jimmy Fallonban a minap elmondta, hogy nem árulna el sok mindent, de szeretne egy negyedik részt, és most keresi a lehetőséget, hogy ez mi úton és módon lenne összehozható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #3
    Club54
  • Ellaberin #2
    A Wayne világa mondjuk az egyetlen, amit filmnek lehet nevezni, de azt is erős jóakarattal kettesnek, kétszer aláhúzva.
    A többi vörösfejű erőlködés és a végén hígf.sás a humor terén. Még csak kreténnek sem mondanám, mert annak is harmat gyenge.
    Utoljára szerkesztette: Ellaberin, 2022.10.10. 14:22:19
  • Zombee #1
    Azt azért tegyük hozzá, az Austin Powers-en és a Shreken kívül elég kevés mozifilmje van. Ezek egyike a Wayne világa, ami ugye nagy siker volt anno.