Szekeres Viktor

Rekord kevés nézőt érdekel a The Walking Dead befejezése

Egyre kevesebben néznek Walking Deadet.

Pár éve még 17 millióan ültek az AMC adása előtt vasárnap esténként, amikor a The Walking Dead volt látható, azonban vasárnap már csak 1,19 millióan döntöttek így a Nielsen mérései szerint, és ezzel nem hogy az Amerika legnézettebb sorozata címet nem szerezte meg a széria a visszatérésével, de még vasárnap sem volt a legnézettebb a kábelcsatornákon, hiszen a House of The Dragont a fizetős HBO-n 1,88 millióan választották, a Hallmarkos Chesapeake Shores-t pedig 1,45 millióan. Ha a fiatal nézőket vesszük, az HBO fantasyjét jóval több 18-49 éves követte, és ebben a korcsoportban a Rick és Morty is felülmúlta a zombikat - a Hallmark-sorozat természetesen már nem.

Ha a nagyobb csatornákra kiterjesztjük a méréseket, akkor a nap legnézettebb sorozata a CBS-es The Equalizer volt 7 millió nézővel, mely 18-49-ben is könnyedén lepipálta a Trónok harca spinoffját, de ezzel így volt például a Simpson család legújabb epizódja is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    (Mondjuk maga a komment természetesen ott is sántít, hogy akkor ez azt jelenti, hogy a szerző szerint, ha valami önmaga paródiájává válik, akkor annak csökken a nézettsége, illetve a nézettség bármilyen arányban van azzal, hogy egy embernek mi a véleménye a sorozatról? Mert elég vicces lenne, ha ez igaz lenne.)
  • zetortraktor #2
    Nincs min csodálkozni, hogy nem nézik a sorozatot - mondja valaki, aki nézi a sorozatot. Félre ne érts, tök jó látni, hogy valaki nem sajátmagából indul ki, de érdekes narratív váltás csodálkozást emlegetni olyasmi kapcsán, amin senki nem csodálkozik?
  • _svd_ #1
    Nincs min csodálkozni.
    A sorozat önmaga paródiájává vált. Az előző évad valamelyest javult, de ez messze nem elegendő az érdeklődés visszaszerzéséhez.