Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Lehull a lepel folytatása

Ilyen lesz a One of Us Is Lying 2. szezonja.

Év elején derült ki, hogy az amerikai Peacock streaming platform folytatni fogja a One of Us Is Lying című sorozatát a 2. évaddal. Változás mindössze annyi történt, hogy az eddigi showrunner, Dario Madrona helyett a marsallbot a készítő, Erica Saleh kezébe került át, ő irányította hogy a könyvön túl merre haladjon a történet. Az október 20-i premier előtt meg is érkezett az előzetes az itthon a Netflixen látható széria új szezonjához.


A sorozat Karen M. McManus regénye, a Lehull a lepel alapján készült Jennifer Morrison, Marianly Tejada, Cooper van Grootel, Annalisa Cochrane, Chibuikem Uche, Jessica McLeod, Barrett Carnahan és Melissa Collazo főszereplésével. A young adult krimi hazai kiadásának a fülszövege a következő: "Ebben a magával ragadó, sodró lendületű regényben megtudhatjuk, mi történik akkor, amikor öt idegen együtt sétál be egy terembe, de csak négyen jönnek ki onnan élve.
Figyelj, és talán sikerül megoldanod a rejtélyt!
Hétfő délután a Bayview Gimi öt diákja a büntetését tölti egy osztályteremben.
Bronwyn, az ész, aki a Yale-re készül, és soha nem szegi meg a szabályokat.
Addy, az elbűvölő szépség és a tökéletes bálkirálynő megtestesítője.
Nate, a bűnöző, aki most épp feltételes szabadlábon van dílerkedés miatt.
Cooper, a sportoló, aki bajnok baseballjátékos.
És Simon, a különc, a gimi hírhedt pletykarovatának szerkesztője.
Csakhogy Simon nem éli túl ezt a büntetést. Mielőtt még kijöhetnének a teremből, életét veszti. A nyomozók szándékosságot sejtenek a fiú halála mögött... Az eset után egy nappal mindenki döbbenetére Simon pletykarovatában leleplező híráradat jelenik meg a fiú legismertebb osztálytársairól, és ez mind a négyüket a gyilkosság gyanúsítottaivá teszi. Vagy az is lehet, hogy mind egy szabadon portyázó gyilkos bűnbakjai? Mert mindenkinek vannak titkai, nem igaz? Te vajon milyen messzire mennél el, hogy ne lepleződj le?"
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!