Szekeres Viktor

Itthon verhetetlen A gyűrűk ura-sorozat

Nincs változás az Amazonon.

Mint ismert, a streaming szolgáltatók teljesen titokban tartják a nézettségeiket, nem közölnek adatokat, mindössze a Netflix rukkol elő számokkal a megtekintett órák alapján, ami nagyon jó egyes sorozatok iránti (kezdeti) érdeklődés belövésére. Két forrásból azonban mégis lehet értesülni a kiemelkedő sikerekről, a platformok ugyanis egyrészt előszeretettel emlegetik közleményeikben azt, amikor egy széria rekordot döntött, másrészt egyes streaming szolgáltatások mindenféle adat nélkül a felületükön közzé tesznek toplistákat, melyek az adott országra vonatkoznak.

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi idehaza a premierjét követően az élre állt és a legnézettebb sorozattá vált Magyarországon a Prime Video napi toplistája alapján, és ezt a pozíciót azóta is tartja, ami főleg akkor impresszív, ha a listát a nézett órák alapján állítják össze (ezt nem tudni), hiszen míg a fantasyből csak heti egy rész jön, a többi sorozat általában 8-10 részes premiert kap a platformon, és a régi szériákból is több részt lehet megnézni. Jelenleg egyébként A fiúk a második idehaza az Amazonon és a Reacher a harmadik. Az új Jean Reno-sorozat, a Magánügylet a 9. helyig kapaszkodott föl.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • UUUU #8
  A másodkorról, jócskán félreferdítve a történetet.
 • wraithLord #7
  Azért kíváncsi lennék rá, hogy miről szól. Mert nekem eddig nem sikerült kitalálni. :D
  Mármint, hogy ez a sorozat miről szól, nem a Tolkien által kreált világ, mert azt olvastam (LotR, Silmarillion, etc.)
 • kalapos01 #6
  Tényleg nagyon jó, de azért ez várható volt, hogy nem tudják elrontani. Az előző rész kicsit visszavett, de a negyedik nagyon ott volt.
 • Renata100 #5
  Ne trollkodj! :DD
 • opinion #4
  Érthető, nagyon jó eddig a sorozat.
 • Angel5 #3
  pedig egy rakás trágya
 • wraithLord #2
  Ez pedig a "Margit, gyere ki ja vízbü, mekfoksz fázni" című kompozíció.
 • BaliBoy #1
  Elég szomorú!