Szekeres Viktor

Visszatér egy sorozatfeltámasztás - itt az előzetese

Nemsokára kezdődik a Step Up 3. szezonja.

Október 16-án tér vissza a képernyőre a Step Up: High Water, azaz a Step Up-filmek alapján készített tévésorozat, immáron Step Up címmel. A Starz zenés drámája természetesen táncosokról szólt, akik egy művészeti főiskolára járnak, és az executive producerek között ott volt a filmekben korábban szereplőként vitézkedő Channing Tatum és Jenna Dewan-Tatum, valamint a rendező, Matt Shankman is.


Mint ismert, a széria két szezont ért meg a YouTube-on, azonban megszüntetésre került, miután a platform elengedte szkriptelt tartalmait. Azonban mindössze tetszhalottságról volt szó a sorozat esetében, hiszen az amerikai prémium csatorna bejelentette folytatja a sorozatot, melynek kiemelt szereplői között ott volt a nemrég elhunyt Naya Rivera, valamint Faizon Love és Ne-Yo, Lauryn McClain, Petrice Jones, Marcus Mitchell, Jade Chynoweth, Carlito Olivero, Terrence Green, R. Marcos Taylor, Eric Graise és Kendra Oyesanya.

Nem csoda, hogy a Starz látott potenciált a Step Up franchise-ban, bár Amerikában a filmek által elért bevételek részről-részre csökkentek. Míg az első epizód 65 millió dollárt hozott belföldön konyhára, addig a folytatások sorban 58, 42, 35 és 14 milliót. Nemzetközileg azonban épp ellenkező volt a trend. Míg az első rész csak 49 milliós Amerikán kívüli bevételig jutott el, addig a folytatások már 93, illetve 117 milliót szakítottak, mindössze a legutóbbi részek esetében jegyezhettünk fel némi visszaesést (105 és 71 milliós bevétel).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!