Szekeres Viktor

Új királya van itthon a Netflix-sorozatoknak

A Cobra Kai volt pénteken a legnézettebb széria itthon a Netflixen.

Amióta a Netflix országra lebontva közzéteszi a napi nézettségi listáit, azóta követhetjük, hogy itthon miképp alakul az érdeklődés bizonyos filmek és szériák iránt. És bár nagyjából az derülhet ki a közölt adatokból, hogy a hazai ízlés a nemzetközit követi, érdekes látni olykor, hogy a magyar nézők ízlése milyen alkotások esetében tér el a fővonalastól.

Miután itthon majdnem két hétig az Ördög Ohióban című sátánista szektás sorozat volt a legnézettebb a Netflixen, pénteken őrségváltás történt az élen, hiszen a Cobra Kai frissen debütáló ötödik évada tört az első helyre. Amiben persze semmi meglepő nincsen, hiszen a sorozat 70 másik országban is első volt a mér 92-ből, így mondhatjuk, hogy ezúttal a magyar ízlés leképezte a globálisat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #2
  Szerintem te kevered őket az HBO Maxszal. Vagy a Disney+-szal. Vagy az Amazonnal. Vagy bármelyik szolgáltatóval. Ott lehet vadászni, ha akar az ember, bár pontosan tudhatod, hogy mikor mit mutatnak be, nem értem, hogy bármire miért kéne vadászni.

  Épp ez a lényeg, hogy a Netflixre annyi minden új jön, hogy nagyon kevés lesz toplistás. Oké, ez a hét nem volt annyira zsúfolt, de hat új sorozat jött és 5 folytatódott. 10-15 újdonság minden héten van. A mostani újoncokból is jó, ha 2-3 toplistás lett. (Jövő héten 10 új sorozat jön és 4 régi folytatódik.)
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.09.11. 13:37:23
 • Ellaberin #1
  "hogy ezúttal a magyar ízlése leképezte a globálisat"
  Vagy mondhatjuk úgy, hogy globálisan úgy kell vadászni már valami újat a netflixen. Így bármisz.r jön, az lesz a toplistás.