Szekeres Viktor

Nemsokára indul itthon az új nagy streamingszolgáltató

Végre elér hozzánk a SkyShowtime.

Szeptember 20-án startol Európában a SkyShowtime, először Skandináviában, majd a negyedik negyedévben Hollandiában, hogy aztán az idei év végén, vagy a következő év első hónapjaiban elinduljon Magyarországon is, jelentették be hivatalos közleményben, mely szerint az új európai streaming szolgáltatás világ legnagyobb stúdióinak legjobb szórakoztató tartalmait egyesíti a platformján. A szolgáltatás a világszerte legjobban várt sorozatok és filmek széles választékát foglalja magában, több ezer órányi minőségi szórakoztatást kínálva az egész család számára.

A SkyShowtime-on lesz először láthatóak a legújabb mozifilmek a Paramount Picturestől és a Universal Picturestől, ami olyan új filmeket jelent, mint a Top Gun: Maverick, a Jurassic World Világuralom, a Minyonok: Gru színre lép, Az Északi, az Énekelj! 2., a Sonic a sündisznó 2., Az elveszett város, a Downton Abbey: Egy új korszak, a Nem, a Belfast, a Rohammentő és A rosszfiúk. A szolgáltatás kínálatában megtalálhatóak lesznek továbbá új prémium sorozatok, gyermek- és családi tartalmak, illetve átfogó válogatás a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock ikonikus videokönyvtáraiból – egy közös helyen streamelve. A SkyShowtime emellett helyi saját gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és önálló, egyedi adásokat is tartalmaz majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #4
    Úgy néz ki mára az alapszolgáltatások a főni meg a Tré közt oszlik meg (fog).
    Hogy mikor adja be a derekát a Tré nem tudni, de azt igen, hogy az árak szépen beállnak egyfajta magas kartell szintre.
    Sajnos az internetszolgáltatás egykézbe kerülése, ami nagyon veszélyes.
    És akkor megtudjuk, hogy mit nézhetünk, mi lesz a main stream :)
  • Jawarider #3
    Csak nem Lölőé?
  • zetortraktor #2
    Nem fog jönni, annak semmi értelme nem lenne.

    Mindegy, hogy mennyi szolgáltató van (nyilván emellett még jó pár fog indulni), anyagilag ugyanott vagy, fizet pár ezret, ha akarsz 2-ért mondjuk. Minek fizetnél többért? Ha 5-re vagy 10-re fizetnél, nem tudnád kihasználni őket. Ha nagyon akarsz 10-re fizetni, akkor fizetsz 5-re az egyik hónapban, majd 5-re a másik hónapban. Semmi értelme sokra fizetni.

    Odakint is van pár 100, senki nem fizet elő mindre. Hátha majd itthonra is jönnek az ingyenesek, és akkor fizetni sem kell értük.
  • Ellaberin #1
    Hmm. Már csak az árazás lesz kérdéses.
    Egy valami azért kezd kikristályosodni, hogy nem sokára kell az olyan streaming szolgáltató, amelyik össze tudja fogni bizonyos szolgáltatók kínálatát, mert lassan annyi lesz a piacon, hogy nem lehet követni, legalábbis anyagilag nem.