Szekeres Viktor

She-Hulk és az új előzetes

Egy újabb She-Hulk-előzetes érkezett.

Korábban hosszú éveken át júliusban, San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melyet a tavalyi esztendőben, akárcsak tavalyelőtt, a járvány miatt virtuálisan rendeztek meg Comic-Con@Home néven. Idén azonban ismét lehetett élőben találkozni más rajongókkal, személyesen részt venni panelekre és exkluzív bemutatókon. A rendezvény középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. A tévésorozatok között a Marveles darabok uralkodtak érdeklődés szempontjából, és a következőhöz, a She-Hulk: Attorney At Law-hoz egy új trailert is kiadtak.


A She-Hulk-képregények és sorozat főhőse egy ügyvéd, egy bizonyos Jennifer Walters, aki Bruce Banner unokatestvére és akit a füzetekben lelőnek, hogy vérátömlesztés révén kapja meg Hulk-szerű képességeit. A karakter 1980-ban mutatkozott be a Savage She-Hulk 1. számában, és természetesen Stan Lee alkotta meg, valamint John Buscema, rajzoló. Érdekesség, hogy She-Hulk egy ideig még az Avengersnek is tagja volt, sőt, még a Fantasztikus Négyesben is helyettesítette Ben Grimmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    le vagy maradva, az élőszereplős shrek már jó ideje benne van a marvel mozifilmekben is.

    (btw, jó latni, hogy van, aki büszkén vállalja, hogy neki a felszín a fontos, a kinézet, és nem a tartalom, a sztori, a karakterek, akármi. manapság sokan kamuzzák, hogy az utóbbiak fontosak számukra, az őszinteség ritka.)

    reméljük, hogy a sorozat azért kurva jó lesz. eddig 5-ből 2 a marvel ezen a téren.
  • quatlander #2
    Élőszereplős shrek. Gyász.
  • Jawarider #1
    Naneeee